Alla inlägg den 14 augusti 2009

Av Nettan - 14 augusti 2009 23:37

Haft en härlig fredag, lungt tempo på jobbet och några barn. Hade stägningen idag vilket betyder 17.30 men 16.45 hade sista barnen gått hem *skönt*!


Pizza till middag sen fortsätta med städningen, idag blev det badrummets tur, efter det så åkte vi över till mamma och pappa en sväng, har inte träffat dem på över 3 veckor! OJ, det är ju jätte lång tid för att vara oss, eller??? Kanske inte blir så ofta egentligen nu när jag tänker efter... Brorsan och hans familj träffar de betydligt oftare iaf.

 När vi kom hem så kom Linn och Emil över med lite grejer som vi glömt hos dem när vi var där. De är nere i Stockholm och tömmer Linns lgh som hon har sagt upp.


Angående mitt inlägg igår om kommentarer, WOW vad med reaktioner jag fått * I like*!

Nu var det ju verkligen ingen kritik jag ville lämna iom inlägget utan tyckte bara det skulle bli kul att se om man fick några kommentarer...

Jag är PRECIS lika dålig som alla andra på att lämna hos andra, man går in och läser dagligen för att hålla sig uppdaterad men man skriver sällan något, varför gör man så ????

Det tar ju inte många minuter eller sekunder egentligen att skriva en kommentar, iaf att lämna ett spår att man varit där. Skall verkligen försöka bättra mig på det, det behövs ju bara en liten kram eller nåt.....


Åh, tänk den dagen man kan skriva om nåt intressant, nåt som folk verkligen vill kommentera och disskutera...

ett roligt ämne för att få igång de som är här och läser!


Idag fick jag även veta att min mamma fått min bloggadress av min bror så nu hoppas jag ju även att hon lämnar en kommentar när hon varit här och så får jag väl tänka mig för vad jag skriver om nu då *ler*!

Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards