Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Nettan - 20 januari 2011 22:06

I mina drömmar skriver jag roligt och intressant, det lixom bara glöder om fingrarna när jag skriver och det är bara om olika roliga ämnen. Orden bara flödar och ibland blir det en debatt...

I MINA DRÖMMAR ja, för i verkligheten så blir det mest bara tråkigt babbel typ som: idag gjorde jag det och det och vi åt det och det, men hallå!

 VEM vill veta vad jag åt till middag lixom???

 (Och idag var middagen vidrig rent ut sagt, vi tog varsinn tugga och spottade  ut den igen).


Det finns verkligen vissa bloggar som jag bara älskar, som jag inte kan låta bli att läsa, där bloggerskan (varför är det mest tjejer som bloggar?) lika gärna kunde vara författare, där hon skriver så man berörs, där hon skriver direkt ifrån hjärtat UTAN att tänka på vem som läser och inte...


Som alla vet så fyllde jag 40 för ett par månader sen, rättare sagt 2. Vet ni om att den dagen man fyller 40 så omformas kroppen på nåt konstigt sätt, vet inte riktigt om det är någon slags 40 årspresent från livet, men det går typ från den ena dagen man är 39 till den andra då man är 40 (lyllos de som är födda sent på dagen och inte som jag 06.22), men från och med den dagen börjar kläderna krympa eller så är det jag som börjar se dåligt och tvättar dem för varmt, det är ju lätt att ta fel på graderna på tvättmaskinen när man inte ser så bra.

 Hur som helst så blir jeansen för små!

Hm... jo, vissa BH:ar blir oxå små även fast man inte tvättar dem så ofta.

 Det som passar denna kropp just nu är joggingbyxor och tajts...


Idag har jag sett på några bloggar att de har börjat med Allévo! WOW, det är ju helt otroligt att gå ner 3 kg på 9 dagar, kan hon så kan väl jag?

Då skulle jag ju kunna komma i mina jeans igen utan matolja och skohorn, eller jag skulle i alla fall kunna knäppa knappen och dra upp gylfen och inte behöva känna mig som en gravid i 4:e månaden.

PROBLEMET är att Allévo innehåller skummjölkspulver, mjölkprotein, laktos och en massa andra ämnen som jag inte kan stava till. Vet ni vad det betyder?

JO, att man får stanna på Statoil i Sollentuna, rusa in på toaletten och sitta där tills allt är ute... Är man laktosintolerant så är inte den kombinationen nåt vidare värst bra, JAG LOVAR!

Får försöka hitta på ett annat sätt att kunna knäppa jeansen igen, fast snart är ju sommaren här och då slipper man ju ha jeans, då kan man ju gå i bikini istället, den varken krymper eller klämmer * me like*.

Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards