Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Nettan - 6 januari 2010 20:34

Så gillar jag snön, tycker det är super fint ute och allt känns fortfarande så mysigt! Det är mindre mysigt att jag i morgon ska börja jobba igen efter att ha varit ledig från dagen innan julafton, det är tur att vi har planeringsdagar torsdag och fredag så man slipper vara ute iaf. För ute, det är något som vi INTE har varit under denna ledighet och det är SÅ SKÖNT!!!


Igår åkte alla tomatar ner i kartongen och upp på vinden, idag adventsljusstaken i köket, i morgon stjärnan i sovrummet och för ett par dagar sen gardinerna i köket men sen är det STOPP, jag kommer för första gången på flera år att ha kvar stjärnorna i vardagsrummet och granen lääänge! Vill fortfarande suga liiite mer på julen och granen är ju bara såå fin!

Förra året åkte granen redan dagen efter julafton och åren innan dess har den inte varit kvar länge, men i år kommer den få stå kvar, det är ett som är säkert.


Nu har vi även börjat ta tag i Jonathans rum, sakta men säkert händer det saker där inne. Alla saker är nerpackade i kartonger och till helgen åker möblerna ut i garaget, sen hoppas jag att det blir fart där inne, nytt tak, nytt golv och nya väggar. Sängen bor i vårat sovrum just nu och det är TRÅNGT! Men J stormtrivs och vill nog aldrig att nya rummet ska bli klart...

Har nu suttit och kikat på IKEA.se och inköpslistan är lååång kan jag säga, han vill ju ha vita väggar förutom en fondtapet med stora svarta stjärnor på sen ska det bara vara RÖDA detaljer, och det finns massor av det på IKEA! Det kommer nog bli superfint när det väl är färdigt.


Nä, har lovat mig själv att ligga i sängen till 21 idag då klockan ringer 06.00 i morgonbitti så det är nog dax att avsluta här och säga GODNATT!

Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards