Direktlänk till inlägg 3 februari 2010

Dålig Bortförklaring eller ljuga för sig själv???

Av Nettan - 3 februari 2010 21:48

Ja, ibland har man dåliga bortförklaringar och ibland ljuger man för sig själv, eller hur?

När vet man vad som är vad? Och tänk om det inte alls är något av de...


Har i flera dagar nu sett framemot idag, idag klockan 18.30 skulle jag då gå på mitt första spinningpass! Jag har verkligen planerat, längtat och berättat för ALLA.

Tror ni att jag har varit där??? Nopp...

Fast jag kan verkligen inte säga att jag har en dålig bortförklaring eller ljuger för mig själv, jag gör verkligen inte det utan det började idag på jobbet, kände mig lite konstig, frusen och så kom då halsontet...

Men, men tänkte jag, jag skiter i det och går iaf (dumt, med tanke på att jag ska spela tävling i helgen).

Jag åker hem och det har börjat snöa ordentligt, det är inte roligt ute längre, jag äter middag och får samtidigt ett sms från kollegan om att hon blivit sjuk och blir hemma resten av veckan. beslutar jag mig för att inte åka iväg, för det första så är det inte roligt ute nu, det är inte roligt vägunderlag och jag vill inte bli sjuk inför helgen.

Det är ju inte bara jag som ska spela utan först är det jag klockan 10.oo i Högdalen, sen har även Jonathan sin första tävling i Sollentuna 14.00 och sen stora sonen i Årsta klockan 18.00, och detta är något som hela familjen verkligen ser framemot.


Så nu blir det alltså till att försöka igen på söndag klockan 15.30, och jag vill verkligen det! Då ni, då hoppas jag verkligen att jag sitter där på cykeln och svettas för fullt.

Min egenkomponerade diet fungerar utmärkt för mig och jag har nu tappat 2,9 kilo sen 11/1, sakta men säkert går det och det är väl så det ska vara?



Igår tisdag hade jag ett efterlängtat tisdagssamtal med underbara Jessisa, det var många tisdagar sen nu men igår fick vi till det iaf. Så skönt att ha dessa samtal och få höra alla kloka ord och tankar från dig vännen.

TACK FÖR ATT DU ÄR MIN UNDERBARA, HÄRLIGA OCH ÄRLIGA VÄN!!!!


 
 
Mia

Mia

4 februari 2010 14:20

Nettan, vad duktig du är!!!! Bättre att det går sakta nedåt, om det går för fort är risken större att gå upp allt igen senare.

Visst är det skönt att träna och svettas, men det är nästan känslan efteråt som är skönast....då man känner sig så stolt och nöjd med sig själv!!

Kram på dig!

http://filmfreaket-nr1.blogspot.com

 
Ingen bild

Milla

5 februari 2010 22:42

Ha ha ha, nej, det har inte snöat in i skallen på mig. Men jäklar vad kul det var. Sen hade jag dom kläderna när jag var ner i hallen och tränade juniorerna. C kom fram till mig, hon hade först inte känt igen mig.Jag ska kanske fortsätta chocka omvärlden ;)

Kram på dig vännen!

 
Nettan

Nettan

6 februari 2010 10:48

Fullt ös här också ser jag ! ha ha !

Kul att du såg mig vid busshållplatsen. Ha ha !

Hoppas att du får en härlig helg !

kram

http://hasselby.blogg.se

 
Ingen bild

Camilla

6 februari 2010 20:47

Grattis till bra spel idag och pers... Handledsskyddet verkar göra underverk... Fortsätt så...

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nettan - 21 juli 2015 16:50

Vad hände? Sitter i en lägenhet på Gotland och känner en så stark känsla i kroppen , en annorlunda och tillfredsställande känsla, ett lugn och kroppen  bara skriker JAG ÄR HEMMA! Nu är det inte för att jag är på Gotland utan det är lägenheten som g...

Av Nettan - 23 februari 2013 10:01

Vaknar av att solens strålar skiner in genom fönstret, ÄNTLIGEN säger jag bara!   I veckan möblerade vi om i sovrummet, det blev kanonbra och jag älskar det! Det värsta är bara att jag nu kl 10 fortfarande ligger kvar i sängen och bara myser, så ...

Av Nettan - 22 februari 2013 22:02

Hur har det gått med det då? Jo, med facit i hand så har det gått väldigt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, Den största förändringen var att ta bort Vin och öl i de mängder det kunde bli, men det har totalt sett blivit 3 öl sedan nyår ...

Av Nettan - 3 januari 2013 22:42

Jag vill jag vill jag vill!!! Men jag har inte ork och inspiration, fast jag VILL! Hela året har jag egentligen haft massor av ämnen att skriva om, men har inte blivit nåt, ja nåt kanske men inget som räknas direkt. och nu har jag som sagt en ny...

Av Nettan - 27 september 2012 23:23

Är hemma och är sjuk men har både cellprovning, BUP möte och barnläkarmöte på schemat... Att vara mamma innebär alltså inte att man själv ska må dåligt om man har ett barn som mår dåligt, eller?   Att ta cellprov var en baggis, sen var det bara...

Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards