Alla inlägg under september 2008

Av Nettan - 15 september 2008 19:32

varför måste det vara så förbannat kallt i det här landet? Har ju frysit ihjäl idag!


Har varit på landet i helgen, eller från i lördags e.m, de släppte av mig där efter matchen i Norrtälje, ute var det 8,5 grader och INGEN värme var på i huset *brrr*. Det var bara att tända en brasa, alla värmeljus och så satte jag på ugnen och öppnade luckan medan elementen skulle bli varma. Efter ett par timmar kom T och J oxå ut.

Igår söndag var det jätte varmt i huset när vi vaknade tack och lov. Vi gick upp och åt frukost och sen tog vi båten ut en sväng för att fiska för sista gången den här säsongen, tyvärr blev det ingen fisk. Däremot så tog svärmor, J och jag en sväng ut i skogen senare och plockade kantareller...

Lite grann blev det i alla fall.


När vi gick där i skogen hittade vi något annat också, svärmor gick först sen J och sist jag, helt plötsligt så bara flyger J bakåt på mig och bara skriker! Förstod precis vad det var... Vanligtvis så har ju jag världens ormfobi men NU var jag ju TVUNGEN att vara sansad för J´s skull....


Jag var till och med så modig att jag kunde gå fram och fota den... Svärmor blev mäkta imponerad av mitt handlande. Ni som känner mig vet ju hur jävla rädd jag har varit men envis som jag är så har jag jobbat och jobbat med mig själv de senaste två åren, gissa om att jag kände mig STOLT när fotona var tagna! Men jag har FULL förståelse att J blev vettskrämd!!!

Av Nettan - 13 september 2008 20:32

1 st spärrklot

3 st första klot

1 par bowlingskor str 39 med medföljande defekta skoskydd

1 st 3 klots väska, oxå den defekt


Med på köpet kan ni även få en bowling/golf kjol/shorts och två st BK Mistral klubbtröjor....


Högst bjudande!

Av Nettan - 13 september 2008 08:53

Är det typiskt eller? Var verkligen på ett strålande humör igår, mådde så himla bra och allt kändes kanon hela dagen, ända tills jag kom hem. Började bli lite småtäppt i näsan och sen blev det bara värre och värre... Var helt däckad tillslut och somnade FORT! Vaknade i morse med 37,6 i feber!!! Och vi som har match i Norrtälje idag. Så nu har jag ett stort problem, ska jag åka till Norrtälje eller skicka C dit och jag spelar hemma i reservlaget. Egentligen bör jag väl ligga hemma i sängen men det är OMÖJLIGT! Eftersom vi inte har folk till bägge lagen...

Har stoppat i mig en ibumetin nu så jag får se hur jag känner mig när den har börjat verka.


Av Nettan - 13 september 2008 08:15

Jag har blivit utmanad av Lotta och även inne hos Carina


Fem saker i min frys:
 Köttfärs
 Mangol

 Is
 Glass

 Fläskfilé
Fem saker i min garderob:
  Skor
  Linnen

  Foton

  Jeans

  Tröjor

Fem saker i min bil:
  Solglasögon
  Övningskörningsskylt
  Bogserlina

  Skivor

  Servetter
Fem saker i min handväska:
  Mobil
  Kamera
  Plånbok
  Agenda

  Värktabletter


Hoppas att även just DU vill anta denna utmaning :)

Av Nettan - 11 september 2008 20:46

Det är redan fredag i morgon!


Vad har hänt i veckan som gått då? (usch vad dålig jag är på att uppdatera).


Har ju glömt att berätta om min fina väska som jag fick av maken, DEN GICK SÖNDER!!!! Upp till Vällingby i söndags och reklamerade väskan, det fanns en lika dan i en av deras andra butiker så hon skulle ta dit den till på måndagen. Åkte upp och hämtade den nya efter jobbet och hem, då uptäcker vi att den förmodligen kommer att gå sönder på samma sätt, det är de fyrkantiga "stenarna" som lossnar... Så upp igen i tisdags för att reklamera ännu en gång, hm... Det slutade med att jag fick tillbaka pengarna och jag nu är utan väska för det fanns ingen annan som jag ville ha. Och jag som gillade väskan skit mycket! Sen i tisdags hade vi i styrelsen (bowlingen) ett intressant möte med SISU, känns som om det kan bli ett samarbete med dem i klubben.


Igår onsdag var mamma och jag på bio i Vällingby och såg Mamma Mia!!! Jag har tidigare sett svenska musikalen men filmen var bättre tycker jag... En riktig "Pretty woman film" som man kan se hur många gånger som helst! Den var verkligen SKITBRA!

Passade även på att handla lite på Gina Tricot innan filmen, det blev två linnen och två tunikor, den ena skall jag byta någon dag för det var inget jag gillade när jag kom hem (nej, jag prövar inte i affären, nästan aldrig).


Idag har jag varit iväg med min kollega till andra sidan stan (Alby) för hon skulle köpa köksbord + stolar på annons. Det gick jätte bra och nu är de hemma hos henne. (Tack Aija för en trevlig tripp)


Av Nettan - 8 september 2008 21:01

Och idag har jag varit TRÖTT! Fattade inte vilken dag det var när jag vaknade och klockan ringde, vad jobbigt det är när det blir så.


Tänkte uppdatera lite från gårdagen till att börja med.

Mamma och jag åkte till Skälby marknad på morgonen, köpte lite småsaker men var inte där så länge. Åkte sen till Willys och handlade, bland annat bananer...

Kolla storleken! De bruna är vanliga som jag köpte i förra veckan, sådana jätte bananer har jag ALDRIG sett förut.

Åkte sen hem för att göra i ordning Jonathan som skulle på maskerad. Han skulle vara pirat.

 

Visst är han helt UNDERBAR!!! Min söta lilla pirat!


Efter det så åkte jag med mamma till Veronica på ljusparty, handlade för ett par hundra och passade på att boka en visning hemma hos mig den 16 november!


Idag efter jobbet åkte jag upp till Vällingby och köpte present till lillebror som fyller 35 år i morgon!

Av Nettan - 6 september 2008 22:44

Första matchen mot BK Lin vann vi, fast jag spelade ur dåligt. Nya banor i hallen som blev klara igår och halva laget hade inte ens slagit ett slag på dem. Det var svårt innan man kom på vart spelet låg. För ovanlighetens skull så fick jag spela ihop med Jessan, SKIT kul verkligen... det var en positiv överraskning! Andra matchen var mot BK Elan från Huddik, vi förlorade men slog faktiskt klubbrekord med 5 poäng, det lustiga är att förra rekordet var i Huddik i november förra året :)

Andra matchen är jag mer än nöjd med, hade 770 på 4 fyra serier och var näst bäst i laget på det. Grattis Nattis till dina 795!

Efter bowlingen åkte vi till Vällingby och gick på bio, vi såg WALL.E

ÅHHHHH, vilken besvikelse!!! Det var nog den sämsta barnfilm jag någonsin har sett :(


I morgon väntar Skälby marknad (om det inte regnar) och sen kl 15 är det ljusparty hemma hos V, är verkligen i behov av att köpa nya ljus och jag kan bara inte vara utan dessa. Ska även boka in en visning här hemma hos mig i november samtidigt.


Både maken och jag är i en period då ALLT är så himla TRIST, ska livet verkligen vara så här???? Vi gick en sväng till Sever men där var det inga folk, gick ner till centrum men där var det lika få så det blev till att gå hem igen så nu sitter vi och surar i varsitt rum.... FAN vad livet kan suga ibland!

Av Nettan - 4 september 2008 21:52

Har jag tid hos kiropraktorn i V-By för nu har jag ONT i nacken!!! Hoppas att han kan hjälpa mig. Och så har jag ont i en tand som håller på att rotfyllas oxå, nu gör det fan mer ont än innan hm.... ska det vara så? Har länge funderat på att byta tandläkare men har man gått hos en så länge som jag så är det lite svårt, speciellt när man en gång i tiden har haft fruktansvärd tandläkarskräck, hos Bosse har jag ju gått i ca 20-22 år.... Men på senaste åren har jag inte varit så himla nöjd, vad gör man????

Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards