Alla inlägg under mars 2011

Av Nettan - 15 mars 2011 21:14

det är precis vad jag känner nu, INFÖR HÖSTEN!


HJÄLP, vad är det som händer?


Jo, min lilla prins börjar i 4:e klass till hösten, ja men vad är det att känna oro för tänker väl ni?

Förutom att man kommer till insikt över hur stor han har blivit (och hur gammal man själv är) så är det så att i 4:e klass så har man inget fritids, utan då är det mellanstadieklubben som gäller.

 Nu tänker ni säkert, vad spelar det för roll, fritids eller mellis??

 Jo, på fritids får man gå BÅDE innan och efter skoldagen, på mellis BARA efter skolan...

Det betyder alltså att min lilla prins skall vissa dagar i veckan, låsa dörren här hemma och gå ensam till skolan eftersom mamma och pappas arbetstider börjar lååångt före skolan börjar!

Jag är allt annat än tillfredsställd med denna tanke och just nu är jag inne på att gå ner i arbetstid bara för att kunna lämna min son i skolan, VARJE morgon!!


Jag vet inte riktigt, men är det jag som är en hönsmamma?

Av Nettan - 13 mars 2011 20:55

Kan inte minnas när jag haft en sån här helg tidigare och hur gärna jag INTE vill skriva det så beror det på att vi inte haft någon bowling, jo självklart har vi haft det men inte förrän idag vid 11.30

Nu tänker ni säkert, ja men det är väl bara att låta bli att spela bowling, svaret blir då NEJ, bowlingen är vårat liv, vi äter, dricker och lever bowling i den här familjen och vi verkligen älskar att leva så.


I fredags när jag kom hem från jobbet, (har haft några mindre ok dagar på jobbet i veckan) så möts jag av musik som strömmar ut ur högtalarna och hela huset är städat! Det är nåt som sker ungefär 1 gång på 10 år eller så.... Hela fredagen blev lixom som en dröm! Ingen man som kom hem trött efter jobbet och la sig i sängen och sov utan att ha minsta lilla fredagsmyskänsla i kroppen utan han var pigg och glad och tog med oss till Rinkeby för att kolla bowling förståss, en liten stund var vi där, jag ville ju så¨gärna träffa min underbara Malin! Sen hem och sitta i soffan en stund för att TIDIGT landa i sängen och sova!

Nackdelen med att sova tidigt är att man då vaknar tidigt dagen efter, kl 06.15 låg mannen och kollade nyheterna och jag var mer eller mindre vaken då jag med. Fördelen är att det blir en super mysig morgon och man får massa med ork.

Åka och titta på sängar, lämna prinsen i bowlinghallen för 12 seriers bowling, fika hos mamma och pappa (kommer inte ihåg när vi var där sist) och sen hem för att kolla mello och dö i sängen vid 22. Så himla skönt!

Att man sen vaknade lika tidigt idag vet jag inte vad jag har för tyck om, måste varit det som gjorde att vi inte spelade lika bra bowling som i söndags. Tyvärr räckte inte vårat resultat till att gå vidare till finalen som är på fredag men vi bugar och bockar för Jessan och Håkan som nästan helt säkert har en finalplats!

Efter vårat tappra besök i hallen så blev det besök på Kungssängen och Ikea, så nu äntligen har vi nya sängar och nytt sovrum IGEN!


Har egentligen massor mer att skriva men det får vi ta en annan dag, i morgon ska jag + kollegan ha möte med chefen så vi får väl se om det finns nåt att skriva om då...


Gonatt kära läsare, vi hörs en annan dag!

Av Nettan - 9 mars 2011 20:45

Det var en kväll på lokalkrogen och jag var där med mina vänner. Även " Tobbe på SAAB" var där. Vi hade träffats tidigare för flera år sedan, jag gick och satte mig bredvid honom och sa - Hej, kommer du ihåg mig? - Ja, men du har klippt dig och färgat håret... Tror ni att jag smälte??? NOPP!

OJ vad han fick kämpa, men nu är vi här 14 år senare, gifta, bor i radhus och har barn! Tänk vad livet kan ge...


Puss älskling på våran 14 års dag!


  LOVE YOU!  

Av Nettan - 8 mars 2011 23:34

Ja, vem jag är just nu är mitt allra största problem, jag är inte jag och det är nåt som jag verkligen mår dåligt över,

Jag är glad, positiv, har energi, social, snäll, hjälpsam, kontrollerande och mycket mer än så.... NU är jag INGENTIN av allt detta, det enda jag är nu är irriterad, trött, trött , trött och åter trött.... och har verkigen tappat lusten till allt. Jag brukar verkligen ÄLSKA mitt jobb, nu går jag dit, gör det som måstes, får lönekuvertet och tackar för att jag kan överleva en månad till....

Det här är inte jag, jag är inte sånhär, jag vill absolut inte vara såhär.... Jag är totalt nollad för nya influenser, något som jag bara ÄLSKAR i vanliga fall!!!


TRÖTT TRÖTT TRÖTT TRÖTT - Hur får jag bort denna trötthet så att jag kan bli jag igen???

Av Nettan - 6 mars 2011 22:21

Musikalen vi var på igår tar oxå tid att smälta, idag har jag tyckt om den mer och mer ju längre tiden har gått och jag skulle gärna gå och se den en gång till, nu när jag har hunnit smälta den i ett dygn. Men framför allt så vill jag ha skivan från musikalen men mig veterligen så finns det ingen....


En annan sak som tar tid att smälta är att vi faktiskt spelade grymt bra bowling idag, 2714 fick vi ihop med hcp, det är ett snitt på 219 rent på 12 serier! Hoppas nu bara att det räcker till final, som tur är har vi en Re entry inbokad nästa söndag, om uti fall att....


Sen något som vi fick veta nu ikväll, är att en bekant gått bort, eller en vän till makens mamma och pappa, en fru till en bowlare, en alltid glad och go "tant". Efter en tids sjukdom så har hon nu lämnat detta jordeliv, hoppas du nu slipper lida och att allt det onda är borta Inga, och du... Krama min underbara svärfar när du möter honom " over there", och säg att vi har det bra!

Ska skicka blommor till änkemannen ihop med några vänner, men vill vänta ett par dagar. Tror att dessa blir bra?


Av Nettan - 6 mars 2011 00:29


Nya musikalen ”Leva livet” väcker liv i gamla 80-talshits. Samtidigt berättas historien om ett band som återförenas.
– Den berör på djupet, säger Linus Wahlgren som spelar bandmedlem.

Den som längtar efter en överdos i 80-talsdängor kommer med stor sannolikhet att uppskatta musikalen ”Leva livet”. Berättelsen om 80-talsbandet Up Fronts återförening byggs nämligen upp runt 30 svenska hits. Låtarna är signerade artister som Freestyle, Mauro Scocco och Lisa Nilsson.

En av medlemmarna i det fiktiva bandet Up Front, Henrik, spelas av musikalveteranen Linus Wahlgren.
– Henrik har stadgat sig och skaffat barn, gift sig och flyttat till villa. Han mår inte så jäkla bra. Han har tidigare haft en relation med Jessica Zandéns rollkaraktär Eva, som också är Henriks kompis mamma. När bandet återförenas händer det saker med den relationen, säger Linus Wahlgren.



Av Nettan - 2 mars 2011 06:33

Upp tidigt som fan! Varför får man inte sova på morgonen???

Det jobbiga är att man vet att det är dag 1 av 3 tidiga nu...


Men men, sonen ska till fritids för första gången på evigheter och själv blir det till att jobba idag igen. Längtar redan tills ikväll då man får krypa ner i sängen igen!

Av Nettan - 1 mars 2011 22:31

Nu måste det hända nåt roligt!

Tycker så synd om lillprinsen som varit sjuk så länge nu och när han äntligen blir frisk blir jag dålig och inte är på nåt tophumör precis. Det enda roliga han fick göra under de två dagar då pappan och han varit lediga nu var att få spela bowling igår och så lite lite idag med. Jo men just det, han fick ju gå till frisören oxå , det måste ju vara precis det man vill göra på ett sportlov.... eller inte kanske!  

Men på fredag, DÅ ska vi göra nåt kul, då ska jag och han åka på kryssning, visserligen bara över dagen men det är nåt vi verkligen ser fram emot, bara han och jag! Det ska bli hur mysigt som helst och guuud vad jag längtar efter buffén på hemvägen. Vi ska dricka goda drinkar i baren, spela på enarmadebanditer, dansa och sjunga och bara mysa mysa och mysa. Självklart så måste vi ju shoppa lite oxå :-)



Så nu räknar vi dagarna till det är dax men inser att vi nog måste ta med lite läxor oxå att göra, det blir ju en hel del man kommer efter med när man varit sjuk så länge...

Kameran skall jag sätta på laddning nu så jag kan fota, fota, fota och fota!!!!

 

I morgon väntar jobb för mig coh fritids för prinsen.


Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards