Alla inlägg under mars 2010

Av Nettan - 12 mars 2010 15:45

I natt när jag låg vaken så snurrade massor med tankar i huvudet, tänkte gå upp och blogga om det då på en gång men insåg att det var nog bättre att ligga kvar i sängen och vila.


Jobbade för fullt då, hade värsta bästa planeringstiden och önskade att mina kollegor var där så jag kunde dela med mig av alla bra idér som ploppade upp i skallen. I morse var jag tvungen att ringa jobbet och informera om mina tankar och be dem att skriva ner på papper så jag kommer ihåg tills nästa torsdag när det är då jag kommer till jobbet igen.


Tror verkligen att dessa idér kommer bli kanonbra!

Av Nettan - 12 mars 2010 15:15

Fredag betyder jobbdag för mig men inte idag inte...


Jobbade igår och redan på fm så kände jag att ryggen började göra ont. Ju längre dagen gick blev det bara värre och värre. Fick en tid hos kiropraktorn redan på em, minst 3 låsningar som han försökte "knäcka" bort.

Vaknade 02.40 i natt och låg sen vaken till 04.20, somnade då om och vaknade igen vid 06.15 Det gör ONT precis hela tiden!

Kiropraktorn idag igen och han knäckte lika mycket idag, nu har iaf värken flyttat på sig och förhoppningsvis är jag mycket bättre i morgon. Ska tillbaka på måndag igen. Men varför måste det vara så jävla dyrt att må bra? 400 kr per besök och jag tror att det blir både måndag och onsdag nästa vecka, det är alltså 1600 kr bara sådär!


När jag är hemma från jobbet så är jag en sådan person som brukar få en del gjort här hemma under tiden, men nu blir jag tokig eftersom det är stört omöjligt. Vad har jag då gjort idag? Hade besök av mamma och Sessan en stund och sen har jag städat - datorn! Jag är en sån som spar allt på skrivbordet, det är ju väldigt säkert och tryggt, NOT! Nu är det iaf sorterat i mappar och det känns lite bättre.



Av Nettan - 9 mars 2010 09:07

Har nu läst 211 sidor på 2 dagar, "Så blir barn tvåspråkiga", typ den tråkigaste litteraturen jag någonsin har läst.


Igår var det korpen, kl 20.00 och vanligtvis brukar det inte vara lätt att spela då eftersom det är 3:e start. Men döm om min förvåning när jag lyckas slå personbästa, 192 i första serien och 280 i andra!!!!! Tjohooooooo!!!!!!


Hade tänkt att klämma in ett vattengympapass idag kl 12, men ser nu att det inte är för nybörjare hm... ska nog ringa och höra om man kan gå på det iaf. Annars finns det ett corepass 11.30, eller så funderar jag på en låååång promenad med kameran i högsta hugg....


Ikväll är det extra träning i Jakan, ska hämta Annika först och sen åka dit, ska bli kul att se vad det är för något eftersom jag aldrig varit med på det tidigare.

Av Nettan - 7 mars 2010 19:56

Kan man verkligen må så här bra?


Den här helgen har verkligen varit så himlans bra! Den bästa helgen på väldigt, väldigt länge...


Fredagen bestod av mat på bordet när man kom hem från jobbet, TACK svärmor!

Snabbt iväg till Mälarhallen (först hämtning av Ian), T skulle spela 18.00 och jag 20.00 Efter sedvanliga förseningar så började vi ca 20.30 och så pratar vi inte mer om det, ni förstår nog varför. När vi kom hem vid 23.30 så hade vi inga nycklar och det var låst, stod och ringde på i ca 10 minuter innan svärmor kom och öppnade, hon var vaken och hörde hur vi plingade men hon tycker att ALLT plingar här hemma hos oss så hon trodde det var micron eller nåt...


LEDIG lördag, och en helt fantastisk sådan!


INGEN bowling (eftersom vi inte gick till final), sovmorgon till 9.30 och sen bara slappa. Åkte till CG så vi var där vid 12.45 och storhandlade, sen till Coop och sen hem igen. Donade lite här hemma och hann även med lite vila på sängen medan steken stod i ugnen och i väntan på Stina och Håkan.

Innan de hann komma så kom Peter, Camilla och Jen förbi oxå, jättetrevlig och de var kvar när S och H kom.

Middagen avnjöts och sen började kortspelet, och faktiskt så vann S och jag bägge omgångarna den här gången. Kom i säng vid 1 - halv 2.


Seg söndagmorgon men helt ok. Mysig frukost med S och H som hade sovit kvar här. Vid 10 började det suga i bowlingtarmen så vi rinde och bokade en start i Djungelskottet i Rinkeby. Vilket var ett jätte bra beslut! Just nu ligger vi 3:a och hoppas att det räcker till en finalplats. I åttonde serien slog vi faktiskt in 299 rent!!!!


Solen har visat sig från sin bästa sida hela helgen och det har verkligen gjort så man har kunnat ladda batterierna, tänk om det faktiskt är så att våren är på G??






Av Nettan - 4 mars 2010 23:04

Usch, nu är det FÖÖÖÖR länge sen jag skrev här!

Har verkligen inte tid eller ork... trist men sant!


Har inte tid för datorn alls känns det som, speciellt när man loggar in och ser att ens väns mamma har gått bort, det är skamligt, det har gått flera dagar och jag har ingen aning!!!

Lider såååå mycket med dig min vän, önskar att jag kunde göra nåt, du är inte värd detta!!!


Igår var en helvetes dag, har nog aldrig mått så dåligt när jag gått från jobbet som igår, tänk vad andra personer kan påverka en...

Jag gör mitt jobb OCH JAG GÖR DET BRA!! JÄVLIGT bra, dessutom!!! Men igår var jag lååångt ner under isen kan jag säga. Om du lämnar in ett jobb till en snickare, säg att du vill ha en stol, ifrågasätter du då HUR han gör stolen????

Det gör inte jag iaf, jag litar på att han kan sitt jobb och gör det bästa utav det...


TACK, TACK, TACK, Jessisa och Camilla för att ni fanns där!!!

Camilla, igår var jag oerhört tacksam över att vi jobbar inom samma bransch!!!!


Idag kom lilleman och farmor hem, hem till oss så inatt invigs nya rummet där uppe, ska försöka fota i morgon så ni får se.

Det är så mysigt att ha dem här, tycker verkligen om att ha min svärmor här hemma, känner mig lugn och trygg då!!!


Fick ett samtal igår, ett samtal från en underbar vän, hon ville bara berätta att hon nominerat mig till Grys flygplan, blev så otroligt glad!!! Jag, att just jag har blivit nominerad... Det trodde jag aldrig!!! Men vill ni veta en hemlis?? Jag har nominerat henne oxå, får jag åka och inte hon, DÅ är det nåt fel!!!

Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards