Alla inlägg under maj 2009

Av Nettan - 13 maj 2009 19:40

Idag kom dessa två tidningar i brevlådan:


Allt om trädgård?! - hm... jo det är ju så att de förmodligen hade en väldigt bra premie om man bokade 3 nr (vad det nu var för nåt?). Att jag sen alltid TROR att jag är så himla duktig och har så gröna fingrar hör ju inte till saken... Men jag VILL ha en blommande grön trädgård!!! Drömma kan man ju alltid göra.


Semestertips?! - Ja just det, det är ju faktiskt semester snart!!! Och då börjar genast ångesten, vad ska vi göra i 4 veckor???

Landet, utomlands, Sverige, hemma??? Ja, inte vet jag vad det blir och jag är så less på att alltid behöva planera allt själv i den här familjen.


Nä, nu ska jag kura ner mig i soffan med sonen och titta på tv.


Av Nettan - 13 maj 2009 11:47

OJ, sov visst till 11 idag vilket betyder att jag alltså är hemma idag också. När jag sover så länge så är det verkligen ett tecken på att jag inte mår bra, hoppas bara att det blir bättre under dagen för i morgon har jag heldag och avslutning på kursen Pedagogisk dokumentation och det vill jag inte missa.


I helgen hoppas jag på ett efterlängtat besök från Bålsta, ska bli så kul och jag tror det kommer bli en massa bröllopsplanering *kul*!!!


Nä, ska ta och hoppa in i duschen och försöka pigga på mig lite, sen blir det lite småplock här hemma, har en låda som måste lagas i min garderob b.l.a


På återseende!

Av Nettan - 12 maj 2009 20:12

Vet inte om det är årstiden som gör att jag helt plötsligt har blivit galen i VITT!!!


Vill göra om överallt här hemma nu och ha det VITT! Skrattar lite för mig själv Åsa just nu, vem var det som skrev en kommentar för ett tag sedan om just vitt (och svart) till mig :).


Sprang ner i linneskåpet och skulle hämta en vit löpare att lägga på bordet... VÁ??? Hade ingen!!! Men vaddå, alla människor har väl det, eller? Ja, tydligen inte jag då... Åh, vad jag vill ut och shoppa nu!

Måste nog surfa runt lite och få lite vita idéer!



Av Nettan - 12 maj 2009 13:05

Gick hem från jobbet idag efter att jag varit hos läkaren och fått penicillin mot urvägsinfektion, jag mår INTE bra kan jag lova, fy fan!

Tänkte passa på att uppdatera lite här.


Söndagen bestod av 8 års kalas mellan 12-14, jag måste ju säga att jag beundrar de som jobbar på fritids/skola. Även fast jag själv jobbar med barn så är det som två helt skillda världar, 1-3 åringar jämfört med 12 st 7-8 åringar är en baggis. Kul hade de iaf och det är väl huvudsaken, sen att man själv fick inta ryggläge i 1 timme efter att de hade gått hem är en helt annan sak.


Har även passat på att badat de små liven i helgen, UJ så roligt det var att se dem simma omkring i badkaret. Appropå det MIA så har jag oxå en son som bara MÅSTE göra rent i buren och detta IDAG! Nu börjar det lukta och jag tänker då inte göra det!



Igår måndag så fick vi med lillemans skola gå på fotboll, det var BP-Helsingborg. Hade faktiskt trott att det skulle bli en bra match men vi gick i halvlek och då stod det 0-3 till Helsningborg. Skolans sambaorkester var där och spelade och stod för "hejjaklacken".



Jag var ju även bara tvungen att fota nr 17 i HIF, det var ju Henke Larsson!

Av Nettan - 10 maj 2009 01:11

Hade en underbart härlig lördag f.m

Lungt tempo och ingen stress, sen ner till centrum där det var Hässelby Gårds dagen, full aktivitet på hela torget, bla så hade dom en jätte stor uppblåsbar kana som lilleman gärna ville pröva.

Självklart så gick jag ju bara dit för att lyssna på Caroline Af Ugglas, såååå himla bra live!!!! Det var nog bland det bästa jag någonsin har sett live!


Lämnade J på kalas och sen ner och träna 4 serier, 722 på 4 hm... kunde ha varit bättre.

Handla på Coop och sen trevliga vänner över på en öl, när de gick var det dax för middag och bullbak, TACK SNÄLLA UNDERBARA BÄSTA SVÄGERSKA för hjälpen med bullarna, du är såååå himla BÄST!!!


Sen ytterligare trevliga vänner på besök en liten stund, så himla kul!


Nu är det natti natti för att ladda för ett 8 års kalas i morgon, *phu*...

Av Nettan - 8 maj 2009 18:41

Alltid när man stänger en fredag så hoppas man ju att barnen går hem tidigt så man kan komma ifrån iaf några minuter tidigare, men inte då 17.30 gick de sista hem...


Maken hade handlat (efter att först ringt mig såklart och frågat hur vi skulle göra med maten och VAD han skulle handla) och började med middagen när jag kom hem (den var alltså inte klar och inte stod den på det fina dukade bordet som inte var dukat), ryggbiff med pommes och grönsaker *mums*... NOT! Seg biff som fa´n, bläää....

Och själv så är han på ett mycket märkligt humör, så det känns så himla kul att "fira fredag", NOT på det heller. Nu har han åkt iväg en sväng och lilleman och jag är själva, önskar just nu att JAG hade fått vara själv typ tills i morgon eller så, det var så länge sen som JAG fick/hade liten EGEN tid! Finns det nåt bättre än att vara helt ensam ett dygn och bara bara bara bry sig om sig själv...

Av Nettan - 8 maj 2009 08:39

Och inte vilken fredag som hellst, utan det är min stägningsfredag *jippie*, NOT!

Vilket betyder att jag jobbar 9.30-17.30 Så nu på morgonen har jag hunnit plocka ur diskmaskinen, plockat undan i köket, plockat lite i sovrummet... Hade ju inte varit helt fel att vara hemma hela dagen. En ledig dag i veckan skulle sitta fint!

 Just nu skiner solen men jag tror att det skall bli lite sämre på e.m *suck*, nu vill jag ha sooool och värme ju.


Hur kvällen ser ut har jag ingen aning om, man kan ju alltid drömma om att maken har tagit egna initiativ och gjort en god middag när jag kommer hem och planerat in lite mys, fast som sagt, det är och förblir nog bara en dröm...


Ha en härlig fredag!


Av Nettan - 6 maj 2009 22:23

Hade stängt ner datorn och gått och lagt mig när jag kom på en händelse som jag bara MÅSTE skriva om.


Alla ni som har föjt min blogg en längre tid nu vet att vi har problem med stora J. Ja, alla ni som har tonårs barn vet att problemen verkar bli större ju äldre de blir...

Jag har då en son som GNÄLLER OCH KLAGAR över allt vad mat heter.

Idag hade jag hittat ett nytt recept med pasta och kyckling med vitlök, matgrädde, matyougurt och så böt jag ut dragonen mot basilika.

Ropade ner familjen när maten var klar, 1 2 3 och 4 till kom och satte sig. Såg på en gång makens något vridna ansiktsuttryck, lilleman tittade lite fundersamt, Nicolle tog för sig men hämtade salt och stora J lassade upp en rejäl portion på tallriken och ÅT UPP ALLTSAMMANS!!! Vad hände? Han so´m inte äter ´NÅGONTING!!!???

En sak kan jag ju säga, det blír inte den rätten här hemma nåt mer...

Men ni kan gissa hur glad jag blev (Ja Jessisa, jag sa det till honom), när det inte ens kom en suck ifrån the big boy, mamma blev mycket mycket glad.


Nu är det GODNATT!!!!!

Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards