Alla inlägg under mars 2009

Av Nettan - 6 mars 2009 06:58

Åh, vad skönt med fredag!


Efter jobbet ska jag åka med stora sonen och köpa färg till hans rum, han ska måla om det och det ska tydligen bli grått. Sen ska det möbleras om och köpa lite nya möbler och såna där ställningar med trådbackar.Är det nån som har en 160 säng att sälja så hojta till!


Ikväll blir det mys framför tv´n "Så ska det låta" är det vi kommer titta på.

Av Nettan - 5 mars 2009 22:01

Kör en Lotta!


Så, uppat för din skull MARLIE, nöjd nu?????


ONT i rumpan, hur kan folk jobba dag ut och dag in genom att bara sitta på en stol???

Har nu suttit stilla i 2 dagar och jag har så ooooooooont i rumpan!!!!!

Längtar tills i morgon då jag får vara på jobbet och röra mig!!!


Åsså är det ju FREDAG i morgon *Jippie*!!!!!!

Av Nettan - 4 mars 2009 17:54

Har haft en väldigt intressant dag idag!

Först var det språknätverket mellan 8.30-10.45, vi är en grupp från enheten som håller på att jobba fram en språkmodell... Blir säkert jättebra när det är färdigt.


Tillbaka till stugan för lunch och så åka därifrån vid 11.55 igen. Då skulle E och jag in till stan, till Stadshagens habiliteringscenter för en grundutbildning om CP.


Hem och äta middag och nu skall jag iväg på föräldrarmöte på fritids...


Linnsan, kan INTE låta bli att kika upp i fönstret varje gång jag åker förbi, känns så himla konstigt och det är alldeles TOMT!!!!!!

Av Nettan - 2 mars 2009 21:10

Kom till jobbet i morse och fick veta att 3 personal var borta, 2 på min avdelning och en på en annan. KUL!

En vikarie ringdes in till oss och hon kom vid 9.30 Min andra kollega skulle börja en inskolning idag och en avdelning hade planering. Vi var alltså 3 ordinarie + en vikarie ute på gården med 3 avdelningar... Och KALLT var det, som fan!

I morgon kommer en av kollegorna tillbaka och vikarien var upptagen men sen kommer hon igen på onsdag och torsdag. Den andra kollegan blir borta hela veckan.

Hoppas att jag och K överlever bara, hela veckan är fullsmockad så jag undrar verkligen i vilket skick vi är på fredag. Ons och tors så är jag ju borta hela dagarna så jag klarar mig nog, det är nog värre för K stackarn, måste nog hitta på en fin "helgpresent" att muntra upp henne med på fredag, någon som har ett roligt förslag????


I morgon har lilleman basketträning igen och jag har styrelsemöte innan träningen och på onsdag är det föräldramöte på fritids...

Skönt med en bowlingfri helg så vi hinner fixa lite här hemma och så, blir nog några vändor till soptippen kan jag tänka mig. KANSKE att det blir lite bowling oxå men bara kanske...

Av Nettan - 1 mars 2009 21:30

Började dagen med att hjälpa L och E med att tömma lägenheten.Gick jätte fort och det var inte så mycket grejjer att bära ut i släpet/bilen.

Känns jätte konstigt att hon nu har flyttat och det ända till Bollnäs.

SUPER TACK gumman för de fina presenterna!!! Jag älskar dessa härliga badkulor och bubbel går alltid hem! Tack så jätte jätte mycket!


Efter det så åkte vi till landet för att hämta Jonathan hos farmor. Det var underbart väder och vi var välklädda så efter kaffet var det bara att ta sig ner till sjön och isen.



Vi passade även på att ta en promenad i det upplogade skridsko spåret.

Här är maken och svärmor.

 Mor och son på sparken.


Vi åt middag där och sen åkte vi hem.

Har kollat på "Patrik 1,5" och sen bara tagit det lungt. Förberett inför skola och fritids i morgon och jobb för våran del.

Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards