Alla inlägg under augusti 2008

Av Nettan - 20 augusti 2008 20:10

Har faktiskt cyklat idag med.

Tid: 19 min

Kaloriförbrukning: 189

Km: 8,42


Men idag var det trööögt! Oj oj oj vad stumma benen var, fy! Men men, snart hoppas jag att jag är inne i det och kan cykla ½-1 timme per kväll.


Fick spelet på stora sonen idag när jag kom hem från jobbet, andra dagen i skolan och han hade inte varit där!! Han hade FÖRSOVIT sig... Vaddå, hallå! Han började inte tidigt heller utan skulle ha varit där 9.00 Fan den ungen kommer göra så jag får hjärtinfarkt någon dag. I morgon måste jag ringa hans läkare igen för att få en justering på medicinen, det här går inte längre... Varför kunde inte jag ha fått två "normala" barn?????????


Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och hoppas att maken vill titta på filmen Angel med mig.

Av Nettan - 19 augusti 2008 21:42

Japp, det är sant! Idag har jag börjat använda min motionscykel som stått några år nere i tvättstugan (när den inte har varit utlånad) men idag satte jag mig på den igen efter att ha varit nere i bowlinghallen en stund. Orkade inte träna bowling idag eftersom jag fortfarande är mör i kroppen efter helgens träningsläger. Men så fort jag kom hem så började jag cykla.

Tid: 16 min

Km: 7,51

Kaloriförbrukning:168


Det är nämligen så att jag och min kollega A har bestämt oss för att ha en tävling från och med idag. Nu har vi gett oss 17 på att "limporna" runt våra magar skall minskas ner...

Min riktiga livsförändring sker inte förrän den 1/9 så detta är bara en liten mjukstart.



Av Nettan - 18 augusti 2008 21:11

Så var då denna träningshelg avklarad.Vilken helg det har varit, 1 timmes teori, bowling 1½ timme, lunch och bowling i 1½ timme igen... Bägge dagarna! Men vi har lärt oss massor. Lördagkvällen var KANON, när vi kom till pensionatet så var det prisutdelning från frågesporten som hade varit, jag och P hade lika många rätt och det blev ett avgörande genom att sätta knorren på grisen och JAG VANN!!! Vad priset var? Jo att jag och den jag skulle dela rum med fick bo i SVITEN, det var ur mysigt! Super god buffé middag fick vi oxå och mellan 21-23 hade vi karaoke anläggningen. Shit vad kul det var och eftersom det bara var vi 16 på hela pensionatet så var det bara vi som sjön (hm..ni kanske ska läsa jag...), nä då, alla sjöng faktiskt utom en, kanske kanske sjöng jag lite lite mer än de andra....


Så igårkväll somnade jag tidigt och var väldigt trött men oerhört belåten.

Tack alla tjejer + J för att helgen blev så rolig. Ett STORT tack till C som körde hem när jag inte orkade.


Avslutar dagens bloggande innan nya dokusåpan "Singelmamman" börjar med att säga:

ETT STORT GRATTIS TILL LOTTA OCH KARIM FÖR ATT NI NU ÄR HERR OCH FRU L!

Av Nettan - 16 augusti 2008 06:57

Nu åker jag till Flen och Katrineholm för att ha träningsläger med bowlingen, kommer hem i morgon igen.


Vi ska bo på Katrinebergs Pensionat.


Av Nettan - 15 augusti 2008 18:33

Ja, ni ser ju... Jag hinner bara inte jobba och blogga samtidigt, så är det. Måste nog ta och spela lite lotto i helgen så jag slipper jobba :)

Fast faktiskt så har det varit SKITKUL å jobba de här dagarna, jag har verkligen stormtrivst! Idag köpte jag Frödings frysta tårta och kakor och bjöd mina kollegor på för i onsdags var det 1 år sedan som jag började där. Fattar ni, ETT HELT J...A ÅR!!!! Var tog det året vägen????


Igår kom äntligen Dolce Gabana tröjorna som jag köpt på tradera.

Visst är dom dö läckra, i str 80! Sessan kommer bli super fin i dem :) Fast jag skulle ju visserligen väldigt gärna vilja ha den turkosa i min str, ska verkligen försöka få tag i en sådan.

Förresten, igår när vi kom hem från jobb/fritids så började det regna på vägen, när jag väl hade parkerat bilen så såg det ut så här.

Fy fan vad det regnade, fanns inte en chans att gå ut och in i huset, det var bara att sitta kvar och vänta tills det värsta var över och för att efter en kort stund så var det strålande väder igen, hm.... mysko väder har vi verkligen i detta land.


Idag när jag kom hem så kom älsklingen med dessa underbara blommor, han hade försökt att skicka blombud till mitt jobb men det var tydligen för svårt för han ;)

En av roserna i extrem närbild


TACK ÄLSKLING, DOM ÄR SUPER FINA!!!


Av Nettan - 13 augusti 2008 19:48

sen så är det helg igen då, det är märkligt hur fort vissa veckor går. Det var faktiskt riktigt kul att vara tillbaka på jobbet idag, visserligen är min lilla kille sjuk så jag fick vara på en av de andra avdelningarna men det tycker jag bara är roligt. Idag var även fler barn tillbaka men än så länge är det ganska många som är lediga.

Efter jobbet åkte jag hem och hämtade familjen och sen åkte vi och firade Camilla. (hoppas du blev nöjd med presenten)


Och nu så är jag då hemma igen och nu är jag TRÖTT! Ska ta och duscha, ta fram kläder för i morgon och sen gå och lägga mig. Måste bara maila till den jag köpte senaste tröjorna på tradera, det har nämligen inte kommit något paket ännu... 


Av Nettan - 13 augusti 2008 06:52

GRATTIS Camilla på födelsedagen!

Vi ses i kväll



Av Nettan - 12 augusti 2008 21:00

Dagens sista bloggande. I morgon är det jobb igen och jag vet ju att det inte blir lika mycket blogg då.

Efter att vi hade varit på dagis idag och hälsat på så fick vi besök av Sessan och C, tänka sig, IDAG IGEN! Åh vad glad jag blev, vill verkligen träffa denna underbara gosiga söting varje dag.


Skrev ju även tidigare att ni skulle få se kort på prinsen som har varit hos frisören.

Före:


Efter:

och bakifrån med det tuffa ränderna:


Stora sonen kom även hem för ett tag sedan och sa att han skulle jobba med en kompis i morgon och resten av veckan, jätte skönt tycker jag eftersom han inte har haft en enda dags sommarjobb ännu! Så kl 06.30 skall han möta upp honom vid Brommaplan i morgonbitti. Tack snälla morfar/pappa för att du kommer och hämtar honom och kör honom dit!


Gonatt!

Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards