Alla inlägg under januari 2008

Av Nettan - 1 januari 2008 20:33

Sådär, nu har jag tid att uppdatera kryssningen.


Vi tog tunnelbanan in till stan redan vid 12 tiden på dan, T och jag. Vi åkte till Medis och gick in i Söderhallarna och åt Sushi!


Sen gick vi vidare och köpte kläder till T, både jeans och skjorta på Dressman för 299,50:-, det var ännu ett tag kvar tills vi skulle möta de andra på "Flaggan" så vi promenerade runt på söder under tiden, tyvärr började det regna precis när vi var uppe vid Ersta sjukhem, men då var utsikten så här över Stockolm.


Efter några timmar på Flaggan så kom vi då äntligen till båten, det var bara att installera sig i hytterna. Killarna skicka vi direkt iväg till taxfreen medans vi tjejer gjorde oss i ordning, SEEEEN BÖRJADE PARTYT!

 UNDERBARA JESSISA!!!!

 Elvis var även med på båten :)

 Otroligt, ett kort på mig och maken tillsammans

(undrar bara vem som tog det?)

 Andreas Johnsson var där och uppträdde, rätt OK men alldeles för hög volym för oss, är det vi som börjar bli gamla tro????


Vi gick väl och la oss vid två tiden kanske och vaknade dagen efter vid halv tio, då kom Jessisa och knackade på dörren. Vi gick upp och åt lite, tyvärr missade vi frukostbuffén så det blev en räkmacka för min del. Men UJUJUJ, vad det gungade.... T fick gå ner och lägga sig igen men J och jag gick till baren och beställde en sådan här.

 Visst ser den helt ljuvlig ut? Men bläää, inte speciellt god, IS kall, och smälte jätte jätte fort... nä, det var inget för mig så mer än hälften fick vara kvar i det tjusiga glaset.


Resan har i alla fall varit super bra! Trevligt sällskap och kul att bara få komma iväg. Ser fram emot nästa resa som blir.


Av Nettan - 1 januari 2008 15:00

Ja, då får man se vad detta år har att erbjuda då...


Just nu snöar det för fullt här, nu när jul och nyår är över och allt! Har det inte kommit snö innan så behöver det inte göra det nu heller tycker jag.


Gårdagen var mycket trevlig och lugn, så lugnt har det inte varit på flera år när vi har firat nyår.

 Här är enda kortet tyvärr på maten vi åt, det var Hummersoppa till förrätt, ryggbiff med potatis och rotfrukter i ugnen och äppelkaka med vaniljsås till efterrätt.

 Vi sjöng även Singstar och spelade buzz...

Faster fick även gosa med Skruttan heeela kvällen!

 Och vid 12 slaget såg det ut så här på himmlen.


Hinner inte uppdatera från Ålandskryssningen just nu för nu skall J och jag åka till min farmor och farfar och sedan till Årsta för att titta på T när han spelar årets första Super Six tävling, hoppas det går lika bra idag som det gjorde när han var i Nyköping och kom på 17:e plats vilket resulterade i 3000 kr. visserligen går inte finalen förrän på söndag men vi hoppas ju att han kvalar in sig dit idag så han slipper spela en gång till på lördag morgon.


Ett sista kort bara för din skull AnnA, här är våran nya tegelvägg:

Av Nettan - 1 januari 2008 02:20




Kvällen har varit kanon!!!!


Bilder kommer senare och även resume från resan som vi var på!


Ser nu fram emot ett mycket bättre år än vad både 2006 och 2007 har varit....

Presentation


40+/mamma/gift/skorpion/bowlare/barnskötare/samordnare/Hammarbyare/fb beroende/inredning/naturen/havet/svensk musik/

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards